Fjalë kyçe: Teme Sejko

OpEd / Nga 27.al -

Drejtori “Çam”

Nga Alket Veliu Jam rritur në fëmijërinë time si djali i drejtorit çam në nafte. U rrita dukë dëgjuar me qindra epitete pa ditur nga kush dhe pse ishin orkestruar,…

OpEd / Nga 27.al -

Për çamin e pabesë

Nga Enkel Demi Sa herë që shkruaj për Çështjen Çame has në një mur, në mos shpërfilljeje, në një gropë heshtje. E njëjta gjë ndodhte edhe në gazetën “Republika”, këtu…