Fjalë kyçe: Taku

Kalitje / Nga 27-shi -

Tirana, koha për të thyer kampionët

Deri tani kampionati kombëtar i futbollit ka kaluar gjashtë javë pa ngjyrë. Skënderbeu ka marrë pikët e plota pa luajtur qoftë edhe një transfertë të vërtetë, fushave i ka munguar…

Kalitje / Nga 27-shi -

Tirana pa fitore, Flamurtari pa lekë

Nesër do të jetë një ndeshje midis dy skuadrave me shumë histori në futbollin shqiptar, ajo ndërmjet Tiranës dhe Flamurtarit. Megjithatë, duket se edhe këtë sezon, të dyja këto ekipe…