Fjalë kyçe: Tahir Muhedini

OpEd / Nga 27.al -

“Konspiracioni” që qëndron pas PDIU-së

Nga Shpëtim Idrizi Çështja Çame po njeh një zhvillim të rëndësishëm dhe cilësor. Brukseli i kërkon Tiranës dhe Athinës të vendosin mekanizmin e dialogut, hap i lavdërueshëm dhe i sigurtë…