Fjalë kyçe: suite

Kalitje / Nga Media -

Suitë në “Allianz” për të parë Bajern

Të shikosh shtrirë nga krevati ndeshjen në stadium? Tashmë kjo ëndërr do të bëhet realitet për tifozët pasanikë të Bajern Mynihut. Gjiganti gjerman dhe zinxhiri i hoteleve Marriott kanë arritur një…