Fjalë kyçe: sufllaqe

Shtro peta / Nga Media -

Çfarë ka brenda mishit të sufllaqeve

Sufllaqet janë një ushqim i shpejtë mjaft popullor në Shqipëri i huazuar nga Greqia dhe Turqia. Mishi shërbehet me pite, sallatë, patate të skuqura dhe salca të ndryshme. Në dukje,…