Fjalë kyçe: stres

Floktore / Nga Ejona -

10 mënyrat për të luftuar stresin

Ne të gjithë prekemi nga stresi në disa moment në jetën tonë. Kjo mund të jetë diçka që vjen dhe ikën në kohë të vështira,ose ju mund të vuani prej…

Floktore / Nga Ejona -

Si të parandalosh dhe mposhtësh lodhjen

Të lodhur dhe në pamundësi për të marrë veten? Nuk është gjithmonë faji i stresit. Ja disa këshilla që fillojnë me veshjet, ushqimin dhe lëvizjen. Tashmë mund të dorëzohemi: gjumi…