Fjalë kyçe: Starova

Kalitje / Nga 27-shi -

Ekuban, makina që u ndez në Tiranë

Tani po që Partizani e ka një sulmues tek i cili mund të besojë dhe ai është Kaleb Ekuban. Trajneri Sormani u konsiderua mëkatar edhe për transferimin e tij, pasi…