Fjalë kyçe: stadium

Kalitje / Nga Media -

Suitë në “Allianz” për të parë Bajern

Të shikosh shtrirë nga krevati ndeshjen në stadium? Tashmë kjo ëndërr do të bëhet realitet për tifozët pasanikë të Bajern Mynihut. Gjiganti gjerman dhe zinxhiri i hoteleve Marriott kanë arritur një…

Llogje Kavaje / Nga Media -

Kur tifozët janë kopracë

Ndodh shpesh që banesat përreth stadiumeve të jenë plot me tifozë që ndjekin ndeshjen nga ballkonet. Kjo është mëse normale, kur stadiumi është plot, por me ulëset e stadiumit bosh…