Fjalë kyçe: Sonila Alushi

Mejtime / Nga Media -

Ankesa ndaj atdheut

Nga Sonila Alushi E kam bërë dhe unë, kot të them. Shkoja ato vitet e para në Shqipëri e gjithçka më dukej më skëterrë se ç’e kisha lënë. Kjo, pak…