Fjalë kyçe: Skoci

Foto dite / Nga 27-shi -

Kush e shpiku telefonin?

Ne s’mund ta paramendojmë dot jetën më pa të, është pjesë e përditshmërisë tonë dhe ngado e kemi me vete. Mirëpo, e kujt ishte ideja gjeniale për të shpikur një…

Kalitje / Nga 27-shi -

Mönchengladbach… ja si shkruhet në Skoci

“Një skuadër gjermane” dhe kaq mjafton. Në Skoci është pothuajse e pamundur të shkruhet Mönchengladbach, por edhe gjermanët e Borusias nuk është se janë ofenduar, madje e kanë publikuar në…