Fjalë kyçe: Shteti Islamik

Kalitje / Nga Klodiana -

ISIS kërcënon Botërorin e Rusisë

Shteti Islamik ka kërcënuar sërish, e këtë herë gishti është drejtuar nga Botërori “Rusi 2018” që do të zhvillohet verën e ardhshme. ISIS ka publikuar në rrjet një fotomontazh të…

Rrokull botës / Nga Klodiana -

SHBA sulmon Shtetin Islamik

Një lider lokal i grupit ekstremist të Shtetit Islamik dhe disa komandantë të tij janë vrarë nga një sulm ajror amerikan. Sulmi u bë para tri ditësh, vrau Abdul Rahman,…