Fjalë kyçe: shqiptare

Kalitje / Nga Media -

3 ndeshje boksi, 3 shqiptarë, 3 fitues

Një natë triumfi ka qenë ajo e mbrëmshmja për tre boksierët shqiptarë. Robin Krasniqi, Elvis Hetemi dhe Jurgen Uldedaj kanë triumfuar në Halle të Gjermanisë. Jurgen Uldedaj fitoi titullin e…