Fjalë kyçe: shqiptar

Mejtime / Nga Media -

Politikani tipik shqiptar

Nga Edi Oga Fëmijëri e vështirë. Skamje dhe dhunë në familje. Edukim nën mesatar. Bullizëm dhe mospranim social. Deluzione dashurie. 1. PËRFSHIRJE NË NJË FORUM RINOR PARTIE. Servilizëm. Lëpirje. Spiunllëk….