Fjalë kyçe: shqiponja

Duke lexuar një libër / Nga Media -

Shqiponja

Nga Mihal Gjergji E ndoqën pas me plumba nëpër prita Atje ku mali puthte kaltërsitë Ju shemb mbi krye, qielli dhe dita Si s’mundi vallë t’i zgjonte perënditë?! Ndihmomë, më…

Duke lexuar një libër / Nga Media -

Vendi im i lashtë

Nga Dritëro Agolli   Vend, i lashti vend Maska dhe shqiponja, Flet në Kuvend Me zotërinj e zonja   Derdhesh me “kallash”, Dorëzohet banka: Njëri shet hashash, Tjetri shet putanka.  …