Fjalë kyçe: Shqiperia

OpEd / Nga 27-shi -

Shqipëria, vendlindja jonë, por …

Nga Dritan Shano 1912 – Ismail Qemali/ At Gjergj Fishta/ Faik Konica thuhet të kenë thënë se: “Shqipërinë e bëmë. Tani duhet të bëjmë shqiptarët.” 1937 – Krist Maloki thoshte:…

Mejtime / Nga Media -

Patriotizmi steril i Edi Ramës

Nga Xhildinho Ozuni Kjo javë nisi me një mbledhje të përbashkët të dy qeverive shqiptare, e cila u mbajt në qytetin e Pejës. Shqipëria dhe Kosova firmosën 9 marrëveshje dhe…