Fjalë kyçe: shpirt

Floktore / Nga Ejona -

Si të parandalosh dhe mposhtësh lodhjen

Të lodhur dhe në pamundësi për të marrë veten? Nuk është gjithmonë faji i stresit. Ja disa këshilla që fillojnë me veshjet, ushqimin dhe lëvizjen. Tashmë mund të dorëzohemi: gjumi…