Fjalë kyçe: Shpetim Idrizi

OpEd / Nga Media -

Tregtarët e humbjes

Nga Alba Haruni Drejtuar një portali dhe një gazetari specifik (e di vetë ai), nuk dua t’i bëj reklamë. Është një portal dhe një gazetar që kujton se u bë…

OpEd / Nga Media -

Çamët të tradhtuar apo tradhtuan veten?!

Nga Abaz Hado Këto ditë pas zgjedhjeve politike të 25 qershorit, kam menduar gjatë se çfarë sollën për shqiptarët e Çamërisë këto zgjedhje. Nga mënyra si i zhvilluan zgjedhjet, ku…

OpEd / Nga 27.al -

Të eleminohet “çami i pabesë”

Nga Enkel Demi Në fakt, pas ditës së djeshme në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve, duhet një një ndjenjë e fuqishme vetëkontrolli për të mos rënë pre e emocioneve. Dje, nuk…