Fjalë kyçe: shkrimtar

Mejtime / Nga 27.al -

Për Mero Bazen, tropojanët dhe PD-në

Nga Ermal Mulosmani Një artikull i Mero Bazes, dje, më bëri të reflektoj. Dhe jo për thelbin e tij të dukshëm. Por, kryesisht për helmin nëntekstual, urrejtjen gëbelsiane ndaj një komuniteti…

Mejtime / Nga 27-shi -

Ndonjëherë duhen rrahur gratë

Nga Gerina Mullaj Ndonjëherë duhen rrahur gratë dhe për këtë çdokush ka të drejtën të më quaj të çmendur për aq kohë sa i besohet bindjes se të vërtetat më…