Fjalë kyçe: shendeti

OpEd / Nga 27.al -

E shikon sa i pafuqishëm je?

Nga Ilir Hoxholli Është e çuditshme, vrapon gjithë jetën për të fituar pasuri, duke humbur shëndetin, vitet dhe në fund shpenzon gjithçka për të fituar atë që nuk diti ta…