Fjalë kyçe: SHBA

Mejtime / Nga Media -

Monumenti i këmbës së tradhëtorit

Nga Sokol Shameti Kjo statujë që paraqet këmbën e prerë të një njeriu, u ngrit për nder të kontributit të gjeneralit Benedikt Arnold në Revolucionin Amerikan ku ai edhe u…

Mejtime / Nga Media -

Doktrina Trump dhe e ardhmja në udhëkryq

Nga Bjorn Kamberi Sikur çdo vit ardhja e vjeshtës përkon me një pranverë të re, atë të çeljes së debatit dhe përballjes ndërmjet pjesëmarrësve në punimet e Asamblesë së Përgjithshme…