Fjalë kyçe: Serbia

Këndej rrokull / Nga 27.al -

Serbia, sytë e Rusisë në Ballkan

… nëse merr në konsideratë lidhjet e GRU-së dhe eksperiencën e Ministrisë së situatave emergjente me transportin ajror dhe logjistikën që lidhet me të, mund të arrish në përfundimin se…

Mejtime / Nga Media -

Edhe Erdoganin na e morën serbët 

Nga Kimete Berisha Si n’dasëm kur e martojnë naj djalë t’hasretit. Sa mirë e kishin pritë serbët Presidentin Erdogan. Sofrat plot, ansambli shtetëror i fshatareve me opinga përballë Erdoganit, atmosfera…