Fjalë kyçe: Serbi

Mejtime / Nga 27.al -

Sekuencë nga Prishtina

nga Shaban Murati Vështirë të gjesh një shtet si Kosova, ku edhe pas çlirimit të vendit partitë dhe qeveritë, qoftë ata që luftuan, qoftë ata që nuk luftuan, të duan…

Mejtime / Nga Ejona -

Foshnjë e ngjizur me AIDS

Nga Mehmet Elezi Vërtet beson kush se taksa e qeverisë Haradinaj për mallrat serbe është pengesa për negociatat Beograd-Prishtinë? Taksa nuk është pengesa. Taksa është vang, pretekst. Pengesat janë të…