Fjalë kyçe: Sarajevë

OpEd / Nga 27.al -

Përgjimi, si  vrasja në Sarajevë

Nga Frrok Çupi Ka një koincidencë, gati biblike, mes përgjimit që ushtroi policia qeveritare shqiptare dhe milestones (gurëve kilometrikë) në historinë ballkanike të konfliktit. Ky përgjim mund të jetë shkak…