Fjalë kyçe: Sanremo

OpEd / Nga Media -

San Remo dhe dhunë shqiptare

Nga Artan Fuga Ore edhe për këtë çunin që fitoi në San Remo, do ta politizojmë dhe duke mos e lënë rehat, do ta kthehjmë si vlerë kundër Shqipërisë. Se…