Fjalë kyçe: saimir demi

Këndonjësit / Nga 27.al -

Java e fundit…

Nga Saimir Demi Përfundoi faza e parë dhe ende askush nuk ka thënë zyrtarisht, pra me bindjen absolute, që ky është kampionati më i bukur i kohërave moderne, një katalog…

OpEd / Nga 27-shi -

Të dënosh Vlorën…

Nga Saimir Demi “Le coq gaulois” dhe “Pula e Dukës” ka mundësi që të jenë dy simbole të njëjta, por veçse po trajtohen në mënyra të ndryshme, për faktin e…

OpEd / Nga 27-shi -

“Il Catenaccio”…

Nga Saimir Demi U mundëm nga Spanja, vetëm sepse kështu do të ndodhte gjithsesi. Ne, sigurisht që nuk jemi të gatshëm të përballemi me një lider të futbollit botëror, aq…

OpEd / Nga 27-shi -

Qentë e tërbuar…

Nga Saimir Demi Nëse të gjithë ata që na drejtojnë, në të gjitha fushat bëjnë qejf me ne, duke përfshirë këtu edhe ata që na kanë në dorë jetën, kjo…

OpEd / Nga 27-shi -

Të kalosh me të kuqe…

Nga Saimir Demi Rregullat janë vendosur që dikush të marrë guximin për t’i thyer, kështu që është në natyrën e njeriut të ndjejë kënaqësi, duke shijuar impaktin që sjell prishja…

OpEd / Nga 27-shi -

Të programuar për të humbur

Nga Saimir Demi Në Luksemburg ishte thjesht një miqësore, ku trajneri ynë vazhdoi me seritë e eksperimenteve dhe meqenëse po insiston, të shpresojmë që dikur do të vijë koha për…

OpEd / Nga 27-shi -

Gol Ramsey… “vdes” Tirona

Nga Saimir Demi Tani qani po të doni…, por për të derdhur lotë me dinjitet duhet të kesh një arsye shumë të madhe, ndërsa këta nuk kanë asnjë. Pikërisht këta,…

OpEd / Nga 27-shi -

Parodia e futbollit…

Nga Saimir Demi Nga një njësi matëse që kanë shpikur së fundi, por që sigurisht patentën e kanë ekskluzive dhe kështu, instrumenti që e tregon nuk është ende një prodhim…

OpEd / Nga Media -

Besëlidhja apo Tirana, kush ja vlejti?

Nga Saimir Demi Kupa e Shqipërisë, më shumë se një kompeticion shumë i rëndësishëm, prej kohësh është kthyer në një bela për kampionatin. Arsyeja është se faza më e rëndësishme…