Fjalë kyçe: Rusi

Këndonjësit / Nga Media -

Vetëm ERTV pa emision sportiv!

Nga Lutfi Dervishi Shqipëria nuk luan në Botërorin Rusia 2018, por kjo nuk ka penguar pothuaj të gjithë televizionet në Shqipëri, kombëtare dhe lokale të bëjnë emisione sportive! Përjashtim këtu bën…