Fjalë kyçe: Rudina Hajdari

Foto dite / Nga Klodiana -

Një trio deputetesh

Kryetarja e Grupit Parlamentar Demokrat, Rudina Hajdari, është fotografuar në aeroportin e Rinasit në shoqërinë e zyrtarëve të Qeverisë dhe mazhorancës. Fotot janë publikuar nga faqja “Respublica”. Në foto shihet…