Fjalë kyçe: rrenë

OpEd / Nga 27.al -

Barka që lundron në gjolin e rrenës greke

Replikë me Panajot Barkën rreth ligjit të minoriteteve kombëtare Nga Arben Llalla Sa herë që Shqipëria i qëndron përballë Greqisë, tek i tregon autoritet dhe kërkon bisedime të barabarta në…