Fjalë kyçe: Robert Ndrenika

Mejtime / Nga Media -

Mos më kryqëzoni…

Nga Robert Ndrenika Ju lutem… mos më kryqëzoni! Për dijeni mikeshës time gazetares Fatmira Nikolli, por le ta dijë dhe “tan’ bota mbarë”! Kam qenë (prej vitesh) dhe jam për…