Fjalë kyçe: Rilindja

Mejtime / Nga Media -

Grabitja me tender!

Nga Dritan Kaba Bypass-i i Vlorës 29 km-35.5 milionë euro. Tender ndërkombëtar, i mbikqyrur nga Organizmat e BE. I finacuar nga BEI dhe BERZH. Rrugë e re superstrade, me ura nënkalime,…

Mejtime / Nga Media -

S’ka bir k**ve ta shpëtojë Rilindjen

Nga Gentian Gaba Prej kohësh qeverisja e “Rilindjes” po “prodhon më shumë histori sesa mund të konsumojë”; shumëkush e pagëzon këtë fazë si “sëmundja e mandatit të dytë”, por në…