Fjalë kyçe: Reshit Rusi

Këndonjësit / Nga 27.al -

Java e fundit…

Nga Saimir Demi Përfundoi faza e parë dhe ende askush nuk ka thënë zyrtarisht, pra me bindjen absolute, që ky është kampionati më i bukur i kohërave moderne, një katalog…