Fjalë kyçe: Republika e Kosovës

OpEd / Nga 27.al -

Rosat e Robert Cooper-it

Si u bë që njeriu, i cili hartoi marrëveshjen e prillit 2013 dhe e shpalli atë të jetë arritje historike, tani thotë se situata mes Kosovës dhe Serbisë nuk funksionon….

OpEd / Nga 27.al -

Motin tjetër në OKB

Nga Albinot Maloku Punimet në Asamblenë e Përgjithshme të Organizatës së Kombeve të Bashkuara, edhe këtë vit, filluan pa Kosovën. Duke mos qenë ende anëtare me të drejta dhe obligime…