Fjalë kyçe: Raporti

Telegrama / Nga 27-shi -

I shpallën luftë edhe CIA-s?!

Sqarimi i Ministrisë së Brendshme se lajmi i dalë në media në lidhje me një raport të ri të CIA-s mbi situatën e sigurisë në Shqipëri, është i pasaktë dhe…