Fjalë kyçe: Raimonda Shundi Dervishi

Mejtime / Nga Klodiana -

Pse refuzohemi edhe nga tanët?

Nga Raimonda Shundi (Dervishi) A e dini se popullsia Çame prek rreth 300 mijë banorë dhe rreth 5 % më pak se sipërfaqa e Kosovës? Të dhëna të tilla nisën…

Mejtime / Nga Media -

“Bëji të fala … Edit”

Nga Raimonda Shundi Dervishi Sa herë ka ndodhur që kryeministri ynë në transmetimet “live” t’i ketë çuar “të fala publike” drejtuesve mediatikë, ndërkohë që është vetë i ftuar në kanalin e…