Fjalë kyçe: psg

Kalitje / Nga Media -

Buffon zyrtarisht portier i PSG

Gigi Buffon është bërë zyrtarisht pjesë e klubit francez Paris Saint Germain, për sezonin 2018-2019. Legjenda italiane e portës mbërriti sot në kryeqytetin francez, ku iu nënshtrua vizitave mjekësore dhe pasi…