Fjalë kyçe: PS

OpEd / Nga Media -

Bilanci i një viti eksperimental

Nga Afrim Krasniqi Ka një traditë të sjelljes politike në fundviti: pala që është në pushtet mendon se vendi po kalon ditët më të lumtura dhe se ajo po bën…

Rrokull Shqipërisë / Nga Media -

KQZ gjobit PD, PS dhe LSI

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka gjobitur 3 forcat politie kryesore në vend pasi nuk kanë deklaruar shpenzimet e fushatës. KQZ ka gjobitur PD, PS dhe LSI me nga 1 milion lekë…