Fjalë kyçe: poloni

Foto dite / Nga Media -

Pylli i shtrembër

Një pyll i “pabindur” me pemë të shtrembëra është një nga gjërat më të çuditshme që mund të keni parë. “Pylli i shtrembër” ndodhet në Poloni dhe përbëhet nga rreth 100 pisha….