Fjalë kyçe: poezi

Duke lexuar një libër / Nga Media -

Plaku çam

Nga Ardit Çela Ja kam vënë emrin magjistar.. Se ka bastun një shkop të trash.. – Eh ta dish or nipçe ku e kam marr.. Dhe gur të jesh , do…