Fjalë kyçe: plazh

OpEd / Nga 27.al -

O Zot, për ku po nxitojnë?

Nga Ilir Hoxholli “Nuk lidhet burri”, më tha një miku im, kur hipa pasagjer në makinën e tij. Një shprehje e njerëzve të “forte”, të cilët sfidojnë policinë. Nuk e…

OpEd / Nga 27.al -

Rama, Meta dhe koha për plazh

Nga Lorenc Vangjeli Eshtë e çuditshme, është dëshpëruese të shihet sesa shpejt krijohen dhe më pas harrohen menjëherë kauzat në Shqipëri. Edhe kur ato janë serioze. Edhe kur ato janë…

Kalitje / Nga 27-shi -

Teuta rigjen Europën…

Nëse kampionati do të përfundonte sot, Teuta do të ishte skuadra që nuk do të pushonte në verë për hir të Europa League, ndërsa Tirana do të kishte kohë të…