Fjalë kyçe: Petrit Vasili

Mejtime / Nga Media -

Edhe Ajnshtajni ishte ngelës

Nga Petrit Vasili Kryeministër i çmendur dhe shkollëpak ! Ky kryeministër idiot broçkollit turpet më të mëdha për studentët. Na thotë jo studentët mbetës kështu po ashtu, që gjoja nuk…