Fjalë kyçe: peta

Shtro peta / Nga Rexhina Biba -

Mesnik me mëlçi

Ja si mund të gatuajm mesnikun me mëlçi   Përbërësit: 500 gr melçi, 1 filxhan oriz, 2 peta, dhe erëzat: piper të kuq, piper të zi, rigon dhe një tufë…