Fjalë kyçe: periferitë

OpEd / Nga 27.al -

Shqipëria e pistë dhe ligji i mbetjeve

Nga Skënder Minxhozi Sezoni veror mbushi rrugët dhe hotelet e vendit me të huaj e shqiptarë në kërkim të diellit, ujit dhe ajrit të pastër. Është momenti kur njeriu vendoset…