Fjalë kyçe: people

Floktore / Nga Klodiana -

Një fatkeqësi për Tom Cruise

Nëna e Tom Cruise ka ndërruar jetë në moshën 80-vjeçare, ka bërë të ditur një përfaqësues i aktorit të hënën. Mary Lee South ndërroi jetë qetësisht javën e kaluar, dhe…