Fjalë kyçe: PDIU

OpEd / Nga Media -

Tregtarët e humbjes

Nga Alba Haruni Drejtuar një portali dhe një gazetari specifik (e di vetë ai), nuk dua t’i bëj reklamë. Është një portal dhe një gazetar që kujton se u bë…