Fjalë kyçe: Ora News

Telegrama / Nga Media -

Atmosferë kuq e zi në Marsejë

Tifozët kuq e zi kanë pushtuar qytetin francez Marsejë, atje ku zhvillohet sot ndeshja mes kombëtares shqiptare dhe asaj franceze. Tifozët e shumtë kuq e zi e kanë pushtuar qytetin…