Fjalë kyçe: opozita

Mejtime / Nga Media -

Pse heshta sot…

Nga Mesila Doda Më është dashur të hesht gjatë ditës së sotme thjesht që të kisha mundësinë të gjykoja mv e qetë mbi ngjarjet e sotme. Përfundimisht sot shteti pushoi…

Mejtime / Nga admin -

Opozita nuk është shtet

Nga L. Skiro Sot, ditën më të keqe që ka dhuruar natyra për njeriun në këtë tokë, nuk është. Po përmbytet gjithë vendi, po rrezikohet jeta dhe ekonomia e njerëzve……