Fjalë kyçe: Nikos Kotzias

Këndonjësit / Nga 27.al -

Fashizmi ka shpallur luftë

Nga Enkel Demi Babai im, kur erdhi nga Çamëria ishte veç 4 vjeç, nëna ime 1 vjeç. Gjyshërit e mi ishin luftëtarë të rezistencës. Njazi dhe Kasem Demi, dy vëllezërit…

Këndonjësit / Nga 27.al -

Çështja Çame si djathi me feta

Nga Enkel Demi E vetmja gjë e çuditshme në deklaratën e Ministrisë së Jashtme greke është që ka ardhur 24 orë me vonesë. E prisja shumë më shpejt. Ndoshta duhet…