Fjalë kyçe: Niko Dhimu

OpEd / Nga admin -

Post Kreta si verifikim…

Replikë me profesorin e grekshes dhe pinjollin e ekstremizmit fqinj në Shqipëri. Nga Arben Llalla Si përherë Panajot Barka qëndron pas dere tek zyra e informacionit dhe propagandës së Greqisë,…