Fjalë kyçe: Musolini

OpEd / Nga 27.al -

Lufta e Ftohtë e një piloti droge

Nga Frrok Çupi Piloti italian i “rastësishëm”, Guido Andrea Guidi, me naivitetin e tij thuajse donkishotesk, mund të shkaktojë “Luftën e Ftohtë”  me qendër këtu në Ballkan. Këtu kanë nisur…

OpEd / Nga 27.al -

Ben Blushi po zgjon Fashizmin

Nga Frrok Çupi Ai veç po e zgjon fashizmin, nuk po e krijon. Studenti i Dhjetorit të Demokracisë, më në fund i tërhequr dhe i bindur në majtizëm socialist, nuk…