Fjalë kyçe: Musa Demi

Kalitje / Nga 27-shi -

Ja skuadra e futbollit e Filatit

Studiuesi Arben Llalla ka publikuar në rrjetin social foton e skuadrës së futbollit të Filatit në vitin 1931. Llalla jep shpjegimet e mëposhtme: “Ekipi i futbollit i Filatit, Çamëri, 1931….

Këndonjësit / Nga 27.al -

Fashizmi ka shpallur luftë

Nga Enkel Demi Babai im, kur erdhi nga Çamëria ishte veç 4 vjeç, nëna ime 1 vjeç. Gjyshërit e mi ishin luftëtarë të rezistencës. Njazi dhe Kasem Demi, dy vëllezërit…